Olje Lisjak mi je spremenilo vsakodnevno kuhanje

Dolga leta sem vztrajal pri uporabi tistega običajnega sončničnega ali repičnega olja. S časom pa sem lahko končno opazil, da moje jedi ki jih pripravim, niso več tistega naravnega in pravega okusa, kot si ga želim. Zato sem začel raziskovati, kaj delam narobe, oziroma kje pride do izgube tega okusa. Očitno mi je bilo, da nekaj delam narobe, oziroma bi lahko uporabil kaj drugega. Tedaj sem končno pomislil na olje. Slepo sem uporabljal tista olja, ki so bila v trgovini na policah najbolj poceni. Tu je bila težava.

Pri raziskovanja kakšnih boljših izbir pa sem naletel na oljčno olje Lisjak. Priznam, sprva sem bil precej skeptičen. Oljk nisem maral, tako da sem bil prepričan, da mi tudi oljčno olje ne bo prav všeč. Prav tako oljarne Lisjak nisem poznal. Zato se mi je zdelo morda preveč specializirano ali celo predrago. A kljub temu sem se odločil da ga preizkusim, saj sem o tem olju slišal ogromno pozitivnih reči. 

Olje Lisjak mi je spremenilo vsakodnevno kuhanje

Že ob prvi pokušnji sem lahko takoj spremenil svoje mnenje. Olje sem uporabil pri pripravi kosila, nakar sem opazil, da je hrana dobila nek čisto nov priokus in svežino, ki je prej v domači kulinariki še nisem začutil. Prav tako okus po oljkah ni bil problem. Ta namreč ni bil tako očiten ter mi je bil pravzaprav precej všeč. 

Nato pa sem lahko spoznal še eno reč. Kupoval sem ekstra deviško oljčno olje Lisjak, kar je pomenilo, da je bilo olje precej zdravo, saj med izdelavo niso dodane nobene umetne snovi, oziroma tiste škodljive za zdravje. To me je precej razveselilo, kajti olje sem uporabljal skoraj vsak dan. Zdravje v hrani pa mi je zelo pomembno, tako da je bila to odlična odločitev pri izbiri olja. Sedaj kupujem samo še olje Lisjak, kajti to je spremenilo mojo kulinariko na bolje. Tako glede okusa, kot tudi zdravja.