S sestrično si deliva barve za obrvi in stanovanje

Le kaj bi jaz in moja sestrična brez barve za obrvi na najine svetle in tanke dlačice nad očmi. Vse skupaj res ni videti, da bi bila ena obrv, če bi dale dve skupaj. Tako, da še dobro, da so se nekaj let nazaj pojavila barve za obrvi, da nama ni bilo treba vedno risati obrvi, da so se videle. Tisto je bilo res nadležno. Čez dan sva imeli obrvi, zvečer po prhanju jih pa, kar naenkrat ni bilo več. 

Danes vse kar potrebujeva, da imava barve za obrvi vedno na zalogi in da si enkrat na tri tedne pobarvava obrvi. No, lahko jih tudi enkrat na štiri tedne ampak na tri tedne, je ravno prav, da ne zbledijo preveč. Včasih se nama vseeno zgodi, da pozabiva in potem ena drugo spomniva.

Še dobro, da sva si najeli skupaj stanovanje v Ljubljani, po tem, ko sva dobili službo. Bil je že skrajni čas, da greva od doma in ker sva skoraj enakih let in se odlično razumeva, sva se dogovorili, da bova šli v skupno stanovanje, ker nama bo tako lažje iz finančnega vidika. Pa še barve za obrvi si lahko deliva, ker imava enak odtenek in ne potrebujeva vsaka svojo. Kar pomeni, da se nama nikoli ne more pokvariti. Saj ne da bi se nama lahko, ker bi se v vsakem primeru tista tuba en, dva, tri porabil, ker si tako zelo pogosto barvava obrvi. Res sva videti obupno brez pobarvanih obrvi. Verjetno samo same sebi, ker sva se navadili, da imava, lahko temnejše, ampak vseeno je dovolj čudno, da ne moreva brez barv.

Ja, ženske zadeve so hecna stvar. Vedno moramo nekaj spreminjati in popravljati, ker nismo zadovoljne s tem, kar imamo. In ko imamo nekaj dolgo časa, se tega naveličamo in potem potrebujemo spremembo. Upam, da se ne bom nikoli naveličala barve za obrvi in bom hodila spet brez obrvi okoli.